La Primavera VT – eller Ulvens spanske fristelse

Af Baronen

Lad det være sagt med det samme, Wolves er solidarisk med Wolves. Begge ser ud til at skulle indlede næste sæson i den næstbedste række. Sandheden blev på mange måder afsløret, da Vts hårde kerne afviklede årets tipsfest. Mens Ulvene måtte se et nederlag til Charlton i øjnene på TV, gjorde Esbjerg rent bord i opgøret med Wolves alias Steffen Dam, der så til gengæld gjorde rent bord senere. Mere om det lidt længere nede på siden.

Årets tipsfest blev noget anderledes end vanlig. Afviklet i Århus hvor Tommy Troelsen og DK4 skulle sikre den nødvendige tipsbold. Nu blev det Norsk TV, der i stedet blev redningsplanken, da Tommy havde knas med ledningerne. Ikke første gang for DK4 ( Direkte Klummer 4). Men tipsfodbolden kom i hus, og så er vi tilbage ved Ulvenes nederlag til Charlton. Et opgør der slog gnister på begge sider af skærmen, og når sandheden skal frem, så leder undertegnede stadig efter en lille plasticdel til en kuglepen, der vist tog flugten i kampens hede.

En underholdende kamp (på begge sider af skærmen), og som vanligt var det turneringslederen, der på klingene Saltensk måtte slå kold vand i blodet på logebrødrene med “Rolig nu, der er maaaaaassseeeeeer af tid.”

Rams måtte nøjes med uafgjort i runden, men hvad gør det, når man render med gevinsten i den årlige VT-quiz. En lille overraskelse, men den unge århusiander skal efterhånden tages alvorligt i den sammenhæng. Fodbold-oraklet Wolves blev snydt af et par lumske spørgsmål om Vt, og så strøg Rams med vinen.

Også på den kulinariske front blev årets tips-fest anderledes end vanlig. Heldigvis havde æblekagen accepteret en invitation og meldt sin ankomst, mens hovedretten skulle vise sig at være spansk. Hentet direkte fra den spanske 1. division indenfor den slags i Århus.

Inden skulle der dog naturligvis afvikles en smule spil, hvor udfaldet forbliver en hemmelighed af hensyn til de implicerede gode ry og omdømme. Men kampene var naturligvis hentet under sydlige himmelstrøg, Maden, et skiveskåret stykke kvæg direkte fra de argentinske højsletter, faldt tydelig i god smag, og glemt var næsten “Die ubergrosse Bundesliga Wienerschnitzel”, der ellers er vanlig, fast og umulig at komme udenom (i bogstaveligste forstand) i Vt-sammenhæng.

Og nu er vi så nået frem til det rene bord, for glubske ulve er sultne på andet end at være med i den bedste række. Wolves gjorde plads til spanske fristelser af den kølige slags, mens resten af logen stadig tyggede hovedretten med hårrødderne….!

Måske siger netop det en del om Vt. Der skal ikke kun være plads, men også plads til lidt mere…..