Saga om forsvundne schnitzler Eller en jeopardy’sk tipsfest i Vt

Af Baronen

Frisbees blev først rigtig sjovt, da kloge folk opfandt en rund version. Wienerschnitzler er også først blevet rigtig sjovt efter tidligere oplevelser på Salten kro.

Frisbeerne hittede ikke i februar, og det gjorde wienerschnitzlerne heller ikke, da VTs tropper med tårer i øjnene blev mødt med lukkede døre på Salten kro. Mozart, Leeds, Gunners, Rams, Wolves, Bon 007, Esbjerg og Baronen (sidsteminutsafbud fra sygdomsramte Axxis og CID) måtte se de barske realiteter i øjnene, da årets traditionelle komsammen måtte debutere i Gl. Rye, og vende ryggen til Salten kro, hvor krofatters fatter havde stillet træskoene, og derfor ikke kunne stå klar med de pucktykke wienerschnitzler i LP-størrelse.

Til gengæld bød Tipsfesten på masser af grin, spænding, sang, sejrsdans og Bon 007-traumer (læs desperation over konstante nederlag). Når nu BON 007 alligevel altid taber(?) så var det nok godt, at han stod bag et par af de kreative indslag i løbet af aftenen.

Jeopardy, om alt andet end sport (og så lidt alligevel) gav Bon 007 lejlighed til skønsang, og fornøjelsen ved at uddele en flaske rødvin til Wolves, der endnu ikke er taget tomhændet fra en tipsfest.

Wolves fik yderligere en flaske rødvin med hjem til vinreolen, da han sejrede i den traditionelle tips13-quiz fra værten. De to flasker fik denne gang ikke følgeskab af champagne. Den rendte debutanten Rams med, da han sejrede i en helt ny ciffer-tips-konkurrence kreeret af Esbjerg.

Næste gang skulle wienerschnitzlerne være tilbage igen i VT-regi, og hertil er vi allerede nu mange som glæder os, om end logen nok bør holde sig orienteret om kroens sundhedstilstand…