Vt sprang ud i foråret eller Hvor stor kan en wienerschnitzel egentlig blive ??

Af Baronen

Pludselig var den der – tipsfesten – sammen med foråret blæste den friske vinde ind over VT og dennes eksklusive loge af supertippere.

En lørdag i februar, men ikke en hel almindelig lørdag, med tipsfodbold, og ikke bare nogen helt almindelig tipslørdag, mødtes venner fra øst og vest i Salten. Anledningen var den altid aktuelle tipsfest, som bare bliver bedre og bedre.

Stemningen var som sædvanlig høj, hvilket muligvis har skræmt naboer og forårskåde gråspurve i haven – men hvad gør det. Hygge og bold i humørfyldt samvær.

Traditionen tro indledtes dette års tipsfest med æblekage. Den er kommet for og blive, og blev understreget af de signaturer, der gravede dybt i skålen mere end én gang. Hvorvidt det skyldtes forglemmelse om aftenens kulinariske oplevelse – Grossen Wienerschnitzlen – eller om det skyldtes vigtigheden af tipslørdag på fuld mave skal være usagt…

Ingen var i hvert fald sultne da Tommy Troelsen og Jan “bordtennisbold” synede frem på skærmen. Sheffield W. – Liverpool….

Den skulle lige fordøjes og luften tilbage i lungerne, mens neglene nok skal bruge lidt længere tid før de er tilbage. For for fan’ hvor var det en god tipskamp.

Mens tegn, rækker og matematisk tankegang stod sin prøve, forberedte signaturerne sig på endnu en oplevelse af de store – wienerschnitzlen på Salten kro.

Den har næsten fortjent en artikel for sig selv, og ville også være nødvendigt alene ud fra størrelsen, der vel nærmest tangerer en frisbee !!

Sådan en ordentlig omgang mad skal nydes længe efter sidste bid, og det blev den over hyggesnak om VTs muligheder og nye ideer. Masser af nyt er på vej, og for dem, der ikke var der, er der vel blot og sige: Glæd Jer!

Aftenen blev behørigt afsluttet på traditionel vis med adskillige fodboldquizer.