Frivillig medhjælper til ishockey VM

Den 1. december 2017 var dagen hvor frivillige ville få besked om man var udtaget til at hjælpe med ishockey VM på dansk grund i dagene 4. - 20. maj 2018. Til stor glæde blev undertegnede valgt ud til statistik teamet.

Første session blev afholdt i forbindelse med Final4 i Herning d. 19. og 20. januar 2018, hvor den statistikansvarlige ved VM, tidligere pressechef for landsholdet, Claus Fonnesbech Christensen, tog imod de tilmeldte til et informationsmøde med praktik indlagt til Final4-stævnet.

Min første praktik var at registrere spilleres istid fra Rungsted i semifinalekampen mod Odense. I kamp to kom jeg i straffeboksen til at registrere Aalborgs udvisninger mod Herning. Jeg fik et godt grundlag at bygge videre på til ønsker omkring de endelige opgaver til VM.

Om lørdagen, inden Final4-finalen, havde organisationen samlet 400 ud af i alt 1100 frivillige til VM, da loungen i MCH-Arena havde talere som formand for DIU og medlem af IIHFs Council, Henrik Bach Nielsen, sportsdirector for IIHF, Dave Fitzpatrick, samt Thomas Skov fra DR med lidt underholdning.

Se video med den officielle Heroes-sang fra Carpark North & Samu Haber her

Mine kampe
Magic Moments
Diplom

Relateret
NHL-danskere

Fakta

Skulle Danmark få Tour de France til landet skønnes det at vil trække trehundrede millioner tv-seere. Til sammenligning skønnes VM i ishockey at samle 1,3 milliader. Det sætter lige som tingene i relief.

Læs mere her